Odgovor je jednostavan: radite ono što volite i volite ono što radite, okruženi ljudima poput vas.

Ako se pridružite porodici Coca‑Cola HBC, postaćete deo kompanije koja održivo posluje i imaćete priliku da date svoj doprinos jednom od najvoljenijih i najpoznatijih brendova na svetu, kao i širem portfoliju napitaka koji osvežavaju milione ljudi svakog dana.

 

Radno okruženje Coca‑Cola HBC je dinamično i izazovno, ima fer sistem nagrađivanja i pruža sjajne prilike za učenje. Promovišemo inkluzivno radno okruženje, vrednujemo različita mišljenja i stavove i uvek postavljamo najboljeg kandidata na određenu poziciju, poštujući ravnopravnost prilikom pravljenja užeg izbora i zapošljavanja.

 

 

Vođeni smo idejom da je potrebno omogućiti našim zaposlenima da uživaju u zadacima koje obavljaju u istoj meri u kojoj naši potrošači uživaju u našim proizvodima.

Podjednako smo posvećeni ne samo ostvarivanju rezultata već i omogućavanju zaposlenima da ostvare svoju pun potencijal. Zahvaljujući ulaganjima u edukaciju, ali i značaju koji pridajemo lokalnim talentima, u kompaniji Coca‑Cola HBC Srbija postoje brojni uspešni primeri.

Prihvatite izazov. Pridružite nam se!