Naše aktivnosti

Share

Naše aktivnosti

Proizvodnja

Podržavamo i promovišemo održiva postrojenja i magacine. Posvećeni smo održivom razvoju i zaštiti životne sredine. U skladu sa tim, Coca‑Cola HBC podržava i promoviše održiva postrojenja i magacine, dok istovremeno stalno teži uvođenju inovativnih procesa i rešenja.

search-and-supply search-and-supply

Sistem snabdevanja

Naš sistem snabdevanja ima centralnu ulogu u našem poslovanju jer nam omogućava da u svim procesima smanjimo uticaj na životnu sredinu i obezbeđuje održivost u našem lancu vrednosti, od nabavke sirovina do proizvodnje finalnog proizvoda i distribucije našim kupcima.


Otvaranje regionalnog centra za sokove

Investirali smo preko 7 miliona evra u modernizaciju i proširenje proizvodnih kapaciteta punionice u Zemunu, od čega su 4 miliona evra uložena u izgradnju regionalnog Centra za sokove.

top in class quality assurance top in class quality assurance

Formular za sponzorstva i donacije

Coca‑Cola HBC Srbija i Crna Gora nastoji da kontinuirano ulaže u razvoj zajednice i podržava projekte i inicijative širom zemlje.

covid-19 covid-19

Mi u brojkama

Kombinujemo znanje, resurse i iskustvo kompanije Coca‑Cola sa svojim iskustvom u flaširanju, distribuciji i prodaji kako bismo kao tim doprineli stvaranju vrednosti za svoje kupce, potrošače i širu zajednicu.

 

esg-ranking esg-ranking

Coca‑Cola Avantura

Dobro došli u Coca‑Cola avanturu! Pripremite se da čujete sjajne priče i doživite neverovatna iskustva koja stoje iza najpoznatijeg i najomiljenijeg brenda pića na svetu.