Formular za sponzorstva i donacije

Formular za sponzorstva i donacije


Coca‑Cola HBC Srbija i Crna Gora nastoji da kontinuirano ulaže u razvoj zajednice i podržava projekte i inicijative širom zemlje.

U skladu sa našim strateškim prioritetima društveno odgovornog i održivog poslovanja, kao kompanija podržavamo projekte koji nude dugoročna rešenja i donose konkretnu korist zajednicama. Naši prioriteti za sponzorstva i donacije su sledeći:

  • Razvoj i obrazovanje mladih
  • Podrška ugroženim društvenim grupama i pomoć u vanrednim situacijama
  • Zaštita životne sredine

Zahatevi za sponzorstvo i donaciju mogu se podneti isključivo elektronskim putem popunjavanjem formulara.

 Odgovor na zahtev za sponzorstvo ili donaciju se dostavlja u roku od 28 dana.

Napomena: Želeli bismo da nampomenemo da Kompanija Coca-Cola HBC Srbija i Crna Gora ne podržava individualne zahteve za sponzorstva i donacije. Rado sarađujemo sa velikim brojem partnerskih organizacija koje su na raspolaganju pojedincima i služe široj društvenoj zajednici.


OBAVEŠTENJE

Usled tehničkih problema sa formularom molimo vas da sve zahteve prosledite na mail: [email protected]

FORMULAR ZA SPONZORSTVA I DONACIJE

O vašoj organizaciji

O projektu

 

Očekivana podrška

Označite u kom vidu očekujete podršku

Ako ste izabrali podršku u proizvodima, navedite u kojoj količini.

Ako ste naveli finansijsku pomoć, navedite željeni iznos.

Promocija projekta

USLOVI KORIŠĆENJA:
Coca-Cola HBC-Srbija d.o.o. Zemun je posvećena čuvanju privatnosti svih posetilaca sajta www.coca-colahellenic.com i zaštiti svih ličnih podataka koje tom prilikom posetioci daju. Registracijom na ovom Sajtu, pristajete na pružanje, upotrebu i prenošenje informacija o vama u svrhu donošenja odluke o sponzorstvima I donacijama. Svi lični podaci (npr. vaše ime, adresa, broj telefona ili e-mail adresa) koje ostavite na Sajtu putem elektronske pošte ili na neki drugi način, koristiće Coca-Cola HBC-Srbija d.o.o. Zemun za donošenje odluka o sponzorstvima i donacijama. Bilo koja druga sopštenja ili materijali koje prenesete na Sajt, kao što su pitanja, komentari, predlozi i slično, neće se smatrati poverljivim informacijama niti će biti zaštićeni. Coca-Cola HBC-Srbija d.o.o. Zemun zadržava pravo, prema sopstvenoj odluci, da vam zabrani pristup ovom Sajtu ili nekom njegovom delu bez prethodnog upozorenja u slučaju da ga koristite protivno nameni. Odgovor na zahtev za sponzorstvo ili donaciju biće poslat u roku do 28 dana. U slučaju tehničkih problema sa prijavom, molimo Vas da najpre proverite još jednom da li su sva obavezna polja popunjena. Ukoliko i nakon toga ne uspete da pošaljete prijavu, možete preuzeti prijavni formular ovde i poslati ga na [email protected]

Molimo potvrdite saglasnost sa uslovima korišćenja