https://www.linkedin.com/company/coca-cola-hbc/ https://www.facebook.com/CCHCBCareersSerbiaAndMontenegro/ https://www.instagram.com/mi_smo_cocacolahbcsrbija/ https://www.youtube.com/channel/UCmf-cbdR2D6xfOSwXorVSOw

Koja ćete iskustva steći

Okruženi vrhunskim liderima i brendovima, izloženi najboljim praksama u oblasti robe široke potrošnje, na vama je da preuzmete kontrolu i oblikujete svoju ulogu: ostvarite uticaj na naše poslovanje, svoj tim, sebe i zajednicu. Prilagođeni razvojni planovi i programi, važni poslovni projekti i pristup znanjima globalnog Coca‑Cola sistema od vas će iziskivati da se neprekidno unapređujete. Ali, stvaranje visokog nivoa angažovanosti i postignuća u vašem raznovrsnom timu, zajedničko pisanje uspešnih priča, učiniće vas ponosnim na ono što ste postali zahvaljujući njima

Šta vas čini uspešnim liderom?

Posvećeni ste i strastveni u pogledu osnaživanja svojih timova da se razvijaju, postanu najbolje verzije sebe i ostvaruju neverovatne rezultate. Lideri se mogu razvijati na različite načine, ali oni koji uživaju u radu u kompaniji Coca‑Cola HBC su...

ONI KOJI GRADE I PODSTIČU ANGAŽOVANE, VISOKOUČINKOVITE, TALENTOVANE TIMOVE

Vi inspirišete svoj tim na postignuća, ostvarivanje potencijala i osećanje zadovoljstva na poslu. Otvoreni ste da učite od svog tima i različitog načina razmišljanja podjednako kao što ste posvećeni pružanju podrške, inspirisanju i posmatranju kako se razvijaju.

OSOBE OKRENUTE BUDUĆNOSTI AMBICIOZNE DA OSTVARE ZNAČAJNE PROMENE

Neprekidno istražujete nove mogućnosti uz istrajnost i rešenost da stvorite još jednu priču o uspehu, ali takođe umete brzo da učite na svojim greškama.

ONI KOJI SE RAZVIJAJU NAJBOLJE U ENERGIČNOM OKRUŽENJU 

Uživate u dinamičnosti, ubrzanom tempu i kompleksnosti. Motiviše vas da budete ispred trendova u oblasti vašeg tima. Istovremeno znate da je uspeh rezultat istinske saradnje i timskog rada.

Pridružite se našem timu

Dakle, težite da predvodite lidere. Pridružite se našem timu. Poverićemo vam naš tajni sastojak – naše ljude.

Prijavite se odmah

Razvijajte se da postanete najbolji liderima koji možete biti

graphic: filling your day timeline graphic: filling your day timeline

Uobičajeni proces selekcije

  • 1 Nakon što se uverimo da bi se vaš profil i CV mogli dobro uklopiti u poziciju, organizovali bismo kratak inicijalni razgovor sa vama kako bismo razumeli vaše interesovanje za poziciju i vaše kvalifikacije.
  • 2 Ako se i vi i mi slažemo da nastavimo, bićete pozvani da učestvujete u vežbi određivanja prioriteta i/ili vežbi sa podelom uloga koje simuliraju poslovno okruženje zahtevajući od vas da donosite liderske odluke. Nakon toga imaćete razgovor sa budućim rukovodiocem. Ovo iskustvo pomaže i nama i vama da naučimo više o vašim veštinama i pristupu i kako se oni uklapaju sa pozicijom koju možete preuzeti.
  • 3 Tokom finalne faze postoji mogućnost za razgovor sa interesnom grupom ljudi koja će raditi sa vama, a sve u cilju razumevanja koliko dobro možemo raditi i razvijati se zajedno.

Benefiti za vašu karijeru

  • Ubrzajte svoj razvoj kroz predvođenje lidera Unapredićete svoje rukovodstvene sposobnosti radeći u dinamičnom multinacionalnom okruženju – uz izloženost neverovatnom asortimanu, vrhunskim rukovodiocima i globalnim resursima.
  • Ostvarite uticaj Bićete onaj koji utiče na tok i pravi značajne promene – ostvarujući uticaj na poslovanje, svoj tim i zajednice u kojima živimo i radimo. Sve to vodi vašem razvoju kao lidera
  • Vaš sopstveni put Bez obzira na vaše ambicije, sposobnost i spremnost, imaćete mnogo prilika za dalji razvoj – bilo međusektorski, međudržavni ili u našim centralnim kancelarijama. Svojim tempom. Preuzmite kontrolu nad svojom karijerom birajući sopstveni put, u hodu. Imaćete slobodu da utičete na svoju sopstvenu poziciju i oblikujete je dok ostvarujete rezultate i uživate u ukusu uspeha.

Prijavite se odmah

Dakle, ako želite slobodu da oblikujete svoju poziciju i inspirišete druge, zašto ne biste predvodili nas?

Prijavite se odmah