Početak karijere

Početak karijere

Iskustvo nije obavezno, ali strast i želja za učenjem jesu. Bilo da počinjete svoju karijeru kao praktikant ili na svojoj prvoj poziciji sa punim radnim vremenom, očekujemo da date sve od sebe i da svoje veštine iskoristite da biste nam pomogli da budemo bolji.

Koja ćete iskustva steći tokom dvogodišnjeg RISE programa

RISE spaja vaše jedinstvene osobine sa prilagođenim pristupom razvoja, obezbeđujući vam mogućnost da neprekidno učite i razvijate se. Na ovom dinamičnom poslu odmah ćete osetiti uticaj na sebe i poslovanje uz odgovornost za važne međusektorske projekte i zadatke. To vas stavlja pred naše top menadžere od samog početka, pa se postarajte da iskoristite njihovo mentorstvo. Ubrzajte svoje putovanje učeći od međunarodne zajednice Management Trainees, dajte sve od sebe da se razvijete u sledeću generaciju lidera!

 

Možemo vam pružiti priliku za rast i razvoj, ali na vama je da je iskoristite. Osetićete trenutni uticaj i videćete sopstveni doprinos.

Šta vas čini pravim izborom za Coca-Cola HBC Srbija?
Bez obzira da li svoju karijeru sa nama započinjete kao praktikant ili na poziciji sa punim radnim vremenom, na pravom ste mestu ukoliko vas karakteriše:

 

DSC2918-ret DSC2918-ret

Radoznalost i želja za učenjem

Uživate u novim iskustvima, brzo učite i željni ste razvoja. Otvoreni ste za učenje od tima i saradnju da biste postigli više. 

career-faq career-faq

Motivacija za ostvarivanje uticaja

Želite da ostavite trag i pred sebe stavite izazove istovremeno inspirišući druge. Vaš cilj je da maksimalno iskoristite svoju autentičnost dok se razvijate u uticajnog rukovodioca.

DSC5281 DSC5281

Prilagodljivost u rešavanju problema

Zaintrigirani i motivisani složenim, različitim zadacima, vi posedujete strast da završite stvari, da uživate u rezultatima.

 

Da li si ti naš tajni sastojak?

Donesite svoju jedinstvenost i razvijajte se pridruživanjem našem timu!

Boca predlozi - početak karijere (1) Boca predlozi - početak karijere (1)
DSC5767-ret DSC5767-ret

RISE Management Trainee program

dava dava

Coke Summership

jedan jedan

Pretraga i prijava