Coca‑Cola HBC RISE Management Trainee program osmišljen je da izazove mlade, talentovane diplomce da započnu svoju karijeru iz snova i da baš oni postanu nova generacija lidera!

Šta je RISE program?

Coca‑Cola HBC RISE Management Trainee program osmišljen je da izazove mlade, talentovane diplomce da započnu svoju karijeru iz snova i da baš oni postanu nova generacija lidera! Mladi imaju priliku da kroz izazovno okruženje razvijaju svoje poslovne sposobnosti i veštine i na taj način razviju svoj potencijal. RISE je program zaposlenja sa punim radnim vremenom i traje dve godine.

Uz podršku i mentorstvo vrhunskih stručnjaka, mladi imaju priliku da rade na pravim biznis projektima, usavršavajući se za menadžerske pozicije, kako bi kasnije uticali na poboljšanje rezulatata kompanije.

Sa razvojem programa menjaju se zadaci i nivoi odgovornosti – stvarajući dinamično i podsticajno okruženje za razvoj mladih.

Koga tražimo?

PRIJAVI SE VEĆ DANAS. 

 

Doneo si odluku da se pridružiš Coca‑Cola timu? Tebe tražimo, jer spremnost da se donesu odluke u ključnim momentima su od neprocenjivog značaja. Prijavi se na riseprogram.rs.