https://www.linkedin.com/company/coca-cola-hbc/ https://www.facebook.com/CCHCBCareersSerbiaAndMontenegro/ https://www.instagram.com/mi_smo_cocacolahbcsrbija/ https://www.youtube.com/channel/UCmf-cbdR2D6xfOSwXorVSOw

Koja ćete iskustva steći tokom dvogodišnjeg RISE programa

RISE spaja vaše jedinstvene osobine sa prilagođenim pristupom razvoja, obezbeđujući vam mogućnost da neprekidno učite i razvijate se. Na ovom dinamičnom poslu odmah ćete osetiti uticaj na sebe i poslovanje uz odgovornost za važne međusektorske projekte i zadatke. To vas stavlja pred naše top menadžere od samog početka, pa se postarajte da iskoristite njihovo mentorstvo. Ubrzajte svoje putovanje učeći od međunarodne zajednice Management Trainees, dajte sve od sebe da se razvijete u sledeću generaciju lidera!

Šta vas čini uspešnim kandidatom za RISE program?

Iskustvo nije neophodno, ali strast i žeđ za učenjem jesu! Tražimo diplomce ili studente završne godine studija koji imaju do 2 godine iskustva sa sledećim veštinama...

RADOZNALOST I ŽELJA ZA UČENJEM

Uživate u novim iskustvima, brzo učite i željni ste razvoja.
Otvoreni ste za učenje od tima i saradnju da biste postigli više.

MOTIVACIJA ZA OSTVARIVANJE UTICAJA

Želite da ostavite trag i pred sebe stavite izazove istovremeno inspirišući druge. Vaš cilj je da maksimalno iskoristite svoju autentičnost dok se razvijate u uticajnog rukovodioca.

PRILAGODLJIVOST U REŠAVANJU PROBLEMA

Zaintrigirani i motivisani složenim, različitim zadacima, vi posedujete strast da završite stvari, da uživate u rezultatima.

Prijavite se odmah

Donesite svoju jedinstvenosti i razvijajte se pridruživanjem našem timu!

Pretraga otvorenih pozicija

Započnite svoju karijeru kroz dvogodišnje intenzivno učenje

graphic: filling your day timeline graphic: filling your day timeline

Uobičajeni proces selekcije

  • 1 Prijavite se za poziciju i ako vaš profil ispunjava standardne uslove, pozvaćemo vas da popunite nekoliko onlajn upitnika i testova kako bismo bolje razumeli vaš način razmišljanja pre nego što budemo obavili kratak poziv sa vama da bismo saznali više o vašoj motivaciji i ambiciji.
  • 2 Kroz prilagođeni komplet alata za ovaj program, uključujući grupnu vežbu, pojedinačnu vežbu izazova i prezentaciju, saznaćemo nešto više o vašim veštinama i kako vam mogu pomoći da postanete uspešan management trainee, a kasnije i lider u našoj organizaciji.
  • 3 Na samom kraju obavićete razgovor sa našim timom Ljudskih resursa i rukovodiocima iz sektora u kojem ćete započeti svoje neverovatno putovanje. Tom prilikom videćemo koliko dobro možemo da radimo zajedno u cilju stimulacije vaše karijere i da li imate potencijal da se razvijete u jednog od naših budućih rukovodilaca.

Benefiti za vašu karijeru

  • Neuporedivo iskustvo ličnog razvoja Višestruki projekti u različitim sektorima, snažno mentorstvo rukovodilaca, rana izloženost odgovornosti i učenju zajedno sa multinacionalnom zajednicom ljudi kao što ste vi – ova dinamika će vam pomoći da se RAZVIJETE i ostvarite svoj potencijal
  • Snažna kompanija koja uzvraća Učestvujte i učite iz kontinuiranih odličnih rezultata kompanije dok istovremeno gradite put svoje karijere i nagrađeni ste za svoj doprinos. Pored toga, budite teo tima koji je uvek u potrazi za načinima da uzvrati zajednicama u kojima živimo i radimo.
  • Dinamičan tim koji pruža podršku Na svom putovanju se nećete osećati usamljeno. Što ste otvoreniji prema učenju i razvoju, to ćete više podrške i otvorenosti osetiti od tima, vrhunskih rukovodilaca i vaše nove dinamične porodice.

FAQs

Kako se prijaviti za poziciju u kompaniji Coca‑Cola HBC?

Kliknite ovde za pretragu i prijavu za poslove u kompaniji Coca‑Cola HBC. Biće neophodno da unesete kriterijume za pretragu poslova koji vas mogu interesovati. Kada pronađete posao za koji ste zainteresovani i kliknete na dugme „Prijava“, neophodno je da kreirate profil na našoj platformi kako biste se prijavili za posao. Naše upražnjene pozicije se obično takođe oglašavaju na lokalnim portalima za zapošljavanje, društvenoj mreži LinkedIn ili drugim lokalnim relevantnim kanalima, pa možete takođe koristiti i ove kanale da započnete proces prijave.

Da li ste primili moju prijavu?

Za prijavu na poziciju u kompaniji Coca‑Cola HBC, kliknite ovde i prijavite se za poziciju za koju ste zainteresovani. Kada kreirate profil, automatski ćete biti obavešteni o svakom koraku u okviru procesa prijave i selekcije. Dakle, ako ste se prijavili za neku poziciju, trebalo bi da dobijete potvrdu elektronskom poštom poslatu na adresu koju ste koristili za kreiranje svog profila.

Kako će moja karijera napredovati?

Uzimajući u obzir širok spektar pozicija, sektora, tržišta i nivoa u našoj organizaciji, kao i snažnu podršku od naših rukovodilaca i kolega, postoje ogromne mogućnosti za razvoj karijere u kompaniji Coca‑Cola HBC. Pravac u kojem će se vaša karijera kretati zavisi od vas, vašeg potencijala, veština, ambicija, motivacije i preferencija. Hajde da zajedno saznamo kakvim neverovatnim putem možete krenuti.

Šta mogu da očekujem na razgovoru?

Razgovor obično predstavlja jednu od završnih faza našeg procesa selekcije, u kojoj se naš tim upoznaje sa vama, vašim iskustvom i veštinama. Za detalje o svakom delu procesa selekcije pogledajte odeljak o procesu selekcije u prethodnom delu.

Kako da dobijem detalje o poslu?

Kada izvršite pretragu i pronađete posao u Coca‑Cola HBC za koji ste zaintersovani, otvoriće se stranica sa svim dostupnim detaljima o poziciji. Dodatne informacije ćete dobiti ako budete pozvani na razgovor ili ako vas kontaktira neki od naših regrutera tokom procesa selekcije.

Da li je pozicija za koju sam se prijavio još uvek otvorena?

Nakon svake faze u okviru procesa selekcije kandidatima dajemo redovne povratne informacije. Ako niste dobili povratne informacije od nas nakon poslednje faze selekcije u kojo ste učestvovali, to znači da je pozicija još uvek otvorena i da proces selekcije još uvek nije završen. Status svih svojih prijava možete proveriti u svakom trenutku prijavom na profil koji ste kreirali na ovoj veb-stranici.

Kada mogu da očekujem povratne informacije?

Nakon svake faze procesa selekcije kandidati dobijaju povratne informacije od Coca‑Cola HBC tima za regrutaciju bilo telefonom ili elektronskom poštom. Kandidati koji su obavili razgovor obično mogu očekivati povratne informacije telefonskim putem.

Koji je status moje prijave? Gde mogu da ga vidim?

Kada kreirate profil na našoj veb-stranici za poslove i započnete proces prijave, možete se prijaviti u svakom trenutku kako biste videli sve promene statusa vaše prijave.

Ne ispunjavam sve uslove. Treba li/mogu li/ da li se kvalifikujem za prijavu?

Da, i dalje vas ohrabrujemo da se prijavite. Tada možemo pregledati vašu prijavu i odlučiti da li ćemo je zadržati u okviru procesa selekcije.

Kako da prosledim svoj CV?

Za prijavu na poziciju u Coca‑Cola HBC, morate kreirati profil ovde. Prilikom kreiranja svog profila, možete takođe izabrati da uvezete svoje podatke sa profila na društvenoj mreži LinkedIn.

Da li se mogu prijaviti za više od jedne pozicije istovremeno?

Da, možete se prijaviti za koliko god želite upražnjenih pozicija koje odgovaraju vašim veštinama, iskustvu i ambicijama u karijeri.

Prijavite se odmah

Dakle, ako želite slobodu da oblikujete svoju poziciju i inspirišete druge, zašto ne biste predvodili nas?

Prijavite se