https://www.linkedin.com/company/coca-cola-hbc/ https://www.facebook.com/CCHCBCareersSerbiaAndMontenegro/ https://www.instagram.com/mi_smo_cocacolahbcsrbija/ https://www.youtube.com/channel/UCmf-cbdR2D6xfOSwXorVSOw

Koja ćete iskustva steći

Prodaja, logistika, finansije, marketing, HR, proizvodnja, IT, odnosi sa javnošću i komunikacija i još toga: bez obzira šta je vaša strast, mi ćemo je podsticati i podržavati vas u unapređivanju veština i rezultata otvaranjem vrata za prakse najbolje u klasi, učenje, zadatke i prilike – sve u skladu sa vašim tempom, ambicijom, sposobnošću i preferencijama. Razvijajte se svojim tempom napredujući do vrha u svojoj oblasti.

Šta vas čini uspešnim stručnjakom?

Vi ste ostvarujete odličan učinak i strastveni ste u pogledu razvoja u oblasti svoje stručnosti, ali čak i više u pogledu rezultata koji vode do uspeha. Važni su vam održavanje i čak i unapređivanje visokokvalitetnih procesa i rada u vašoj oblasti. Odgovarajuće iskustvo i veštine su preduslov za rad na nekoj poziciji, ali širom Coca‑Cola HBC timova stručnjaci koji su uspešni i angažovani su...

SPRETNI UČENICI

Posvećene osobe koje brzo uče uz neprekidan fokus na sopstvenom unapređenju - svom znanju, stručnosti, rezultatima i doprinosu. 

SPREMNI NA SARADNJU

Timski igrači koji planiraju i usklađuju se sa drugim članovima tima i timovima u cilju obezbeđivanja najboljih rezultata. Vi ste kredibilni, od poverenja i fleksibilni. Vaš tim računa na vas

REŠAVAOCI PROBLEMA KOJI PODSTIČU REZULTATE

Ljudi vođeni rezultatima i ostvarivanjem uticaja kroz svoj rad. Vi postižete rezultate zato što umete brzo da rešavate probleme i dolazite do efektivnog rešenja za poslovne izazove.

Prijavite se odmah

Ako tražite poziciju koja će vašu strast za stručnošću pretvoriti u izvanredne rezultate, pridružite se našem timu.

Prijavite se

Tipičan proces selekcije

  • 1 Prijavite se za svoj savršen novi posao i ako vaš profil ispunjava standardne uslove za tu poziciju, pozvaćemo vas da popunite nekoliko onlajn testova kako bismo bolje razumeli vaš način razmišljanja pre nego što budemo obavili kratak poziv sa vama da bismo saznali više o vašoj motivaciji i ambiciji.
  • 2 Kroz prilagođeni set alata za poziciju za koju ste zainteresovani (uključujući set grupnih ili pojedinačnih vežbi), saznajemo više o vašim veštinama i kako vam mogu pomoći da postanete uspešan stručnjak i dalje se razvijate sa našim timom.
  • 3 Na kraju, imaćete direktan razgovor sa našim HR timom i vašim budućim rukovodiocem. Na ovaj način možemo videti kako vas sve vaše veštine, vrednosti i stavovi mogu podržati u razvoju sjajne karijere kao stručnjaka u kompaniji Coca‑Cola HBC.

Neprekidno se razvijajte kroz svakodnevna iskustva

graphic: filling your day timeline graphic: filling your day timeline

Benefiti za vašu karijeru

  • Mesto za usavršavanje vaših veština i ostvarivanje uticaja Postanite vodeći partner – izazovite sebe i proširite svoja znanja u užurbanom i dinamičnom okruženju koje pruža podršku, gde će vas rukovodioci, značajni projekti i mogućnosti za učenje navesti da postanete stručnjak ili stručni lider koji postiže sjajne rezultate i doprinosi društvu. Budite otvoreni za učenje i razvoj dok ostvarujete uticaj na rezultate i zajednice.
  • Radite sa liderima u industriji Kao multinacionalna kompanija sa odličnim dosadašnjim rezultatima i sve većim asortimanom od preko 190 kultnih globalnih i lokalnih brendova, izuzetno cenimo i podstičemo stručnost. Ona je od ključnog značaja za održivost naše osnovne delatnosti. Uspeh na tržištu iziskuje od nas da uvek idemo korak ispred, pa će vam vodeće prakse i pristup globalnoj industriji znanja Coca-Cola sistema stvoriti mogućnost da vidite kako vaše veštine brzo dostižu vrhunski nivo u industriji istovremeno donoseći rezultate
  • Osetite podršku za ono što radite Vaš tim, rukovodioci, prilagođeni razvojni procesi i drugi timovi pružiće vam podršku tokom vašeg putovanja. Okruženje nalik porodičnom koje pruža podršku unapređuje saradnju i međusobno poštovanje. Pored toga, dobićete jasne signale o tome kakav vam je učinak i bićete pošteno nagrađeni za svoje rezultate budući da je u kompaniji Coca-Cola HBC učinak prepoznat.

FAQs

Kako se prijaviti za poziciju u kompaniji Coca‑Cola HBC?

Kliknite ovde za pretragu i prijavu za poslove u kompaniji Coca‑Cola HBC. Biće neophodno da unesete kriterijume za pretragu poslova koji vas mogu interesovati. Kada pronađete posao za koji ste zainteresovani i kliknete na dugme „Prijava“, neophodno je da kreirate profil na našoj platformi kako biste se prijavili za posao. Naše upražnjene pozicije se obično takođe oglašavaju na lokalnim portalima za zapošljavanje, društvenoj mreži LinkedIn ili drugim lokalnim relevantnim kanalima, pa možete takođe koristiti i ove kanale da započnete proces prijave.

Da li ste primili moju prijavu?

Za prijavu na poziciju u kompaniji Coca‑Cola HBC, kliknite ovde i prijavite se za poziciju za koju ste zainteresovani. Kada kreirate profil, automatski ćete biti obavešteni o svakom koraku u okviru procesa prijave i selekcije. Dakle, ako ste se prijavili za neku poziciju, trebalo bi da dobijete potvrdu elektronskom poštom poslatu na adresu koju ste koristili za kreiranje svog profila.

Kako će moja karijera napredovati?

Uzimajući u obzir širok spektar pozicija, sektora, tržišta i nivoa u našoj organizaciji, kao i snažnu podršku od naših rukovodilaca i kolega, postoje ogromne mogućnosti za razvoj karijere u kompaniji Coca‑Cola HBC. Pravac u kojem će se vaša karijera kretati zavisi od vas, vašeg potencijala, veština, ambicija, motivacije i preferencija. Hajde da zajedno saznamo kakvim neverovatnim putem možete krenuti.

Šta mogu da očekujem na razgovoru?

Razgovor obično predstavlja jednu od završnih faza našeg procesa selekcije, u kojoj se naš tim upoznaje sa vama, vašim iskustvom i veštinama. Za detalje o svakom delu procesa selekcije pogledajte odeljak o procesu selekcije u prethodnom delu.

Kako da dobijem detalje o poslu?

Kada izvršite pretragu i pronađete posao u Coca‑Cola HBC za koji ste zaintersovani, otvoriće se stranica sa svim dostupnim detaljima o poziciji. Dodatne informacije ćete dobiti ako budete pozvani na razgovor ili ako vas kontaktira neki od naših regrutera tokom procesa selekcije

Da li je pozicija za koju sam se prijavio još uvek otvorena?

Nakon svake faze u okviru procesa selekcije kandidatima dajemo redovne povratne informacije. Ako niste dobili povratne informacije od nas nakon poslednje faze selekcije u kojo ste učestvovali, to znači da je pozicija još uvek otvorena i da proces selekcije još uvek nije završen. Status svih svojih prijava možete proveriti u svakom trenutku prijavom na profil koji ste kreirali na ovoj veb-stranici.

Kada mogu da očekujem povratne informacije?

Nakon svake faze procesa selekcije kandidati dobijaju povratne informacije od Coca‑Cola HBC tima za regrutaciju bilo telefonom ili elektronskom poštom. Kandidati koji su obavili razgovor obično mogu očekivati povratne informacije telefonskim putem.

Koji je status moje prijave? Gde mogu da ga vidim?

Kada kreirate profil na našoj veb-stranici za poslove i započnete proces prijave, možete se prijaviti u svakom trenutku kako biste videli sve promene statusa vaše prijave.

Ne ispunjavam sve uslove. Treba li/mogu li/ da li se kvalifikujem za prijavu?

Da, i dalje vas ohrabrujemo da se prijavite. Tada možemo pregledati vašu prijavu i odlučiti da li ćemo je zadržati u okviru procesa selekcije.

Kako da prosledim svoj CV?

Za prijavu na poziciju u Coca‑Cola HBC, morate kreirati profil ovde. Prilikom kreiranja svog profila, možete takođe izabrati da uvezete svoje podatke sa profila na društvenoj mreži LinkedIn.

Da li se mogu prijaviti za više od jedne pozicije istovremeno?

Da, možete se prijaviti za koliko god želite upražnjenih pozicija koje odgovaraju vašim veštinama, iskustvu i ambicijama u karijeri.

Prijavite se odmah

Dakle, ako imate motivisanost za uspeh, volju da učite i pobednički duh, zašto nam se ne pridružite?

Prijavite se