26 polaznika programa letnje prakse će biti u prilici da se upozna sa modernim poslovanjem u kompaniji Coca‑Cola HBC Srbija

Beograd, 26.7.2016 - U narednih šest nedelja 26 studenta tj. diplomaca iz cele Srbije će, u okviru Coke summership programa letnje prakse, imati priliku da se upozna sa savremenim poslovanjem, rade sa mentorima na postojećim i novim projektima i steknu znanje neophodno za dalje usavršavanje.

Praksa se odvija širom Srbije kroz predavanja i praktičan rad u kompaniji Coca‑Cola HBC Srbija, koja već četvrtu godinu za redom organizuje ovaj jedinstveni program prakse.

„Coke summership program mladim ljudima koji su na početku svojih karijera omogućava proširenje akademskog znanja i pruža im priliku da u saradnji sa našim zaposlenima upoznaju i uđu u svet savremenog poslovanja. Tokom protekle četiri godine družili smo se sa 103 polaznika a čak njih 30 su postali i naše kolege. Kao kompaniji nam je u interesu da i dalje privlačimo mlade i ambiciozne ljude koji žele da budu nosioci promena i inovacija“, izjavio je Aleksandar Ružević, generalni direktor Coca‑Cola HBC Srbija.

Veštine u upravljanju projektima, prezentovanje, liderske sposobnosti, poslovna komunikacija i efikasno upravljanje vremenom, samo su neke od oblasti u kojima će se polaznici dodatno usavršavati.

Program je i ove godine izazvao veliko interesovanje, jer se za učešće prijavilo čak  1.500 studenata treće i četvrte godine fakulteta, apsolvenata i polaznika master studija univerziteta u Srbiji. Tok prakse i uspehe polaznika možete pratiti na Facebook stranici Fabrika radosti https://www.facebook.com/fabrikaradosti.cchellenic.