Održan još jedan Coca‑Cola Happy Run

Beograd, 15. oktobar –U prisustvu više hiljada građana iz čitave Srbije, u Parku prijateljstva na Ušću održana je treća po redu, Coca‑Cola Happy Run trka. Oko hiljadu trkača je pored najveselije trke na 5km, učestvovalo i u dečijem krosu na 800m, trci u džakovima i nadvlačenju konopca. Najbolji u svim disciplinama i muškoj i ženskoj kategoriji dobili su pehare, medalje i diplome, a specijalne nagrade su obezbeđene i za učesnike trke u džakovima i nadvlačenju konopca, koje su novina u odnosu na prošlu godinu.

 

“Sa velikim entuzijazmom i pozitivnom energijom svake godine ulazimo u organizaciju trke koju volimo da nazivamo najveselijom u zemlji. Pored svega što radimo u okviru organizacije Maturanti maratonci, ova trka nam je omiljeni projekat kojim na još jedan način podstičemo i mlade i stare da se rekreiraju, bave sportom i budu deo ovakvih manifestacija na kojima se družimo i osvajamo lepe nagrade. Posebnu zahvalnost dugujemo Coca‑Cola sistemu zbog toga što nas u svakom smislu podržava iz godine u godinu. Jedan su od najvernijih partnera kako nas u organizaciji, tako i naših trkača obezbeđivanjem osveženja tokom trke”, kazao je Saša Porubski, predsednik udruženja Maturanti maratonci, organizatora Coca‑Cola Happy Run-a.

 

Kompanija Coca‑Cola je i ove godine u duhu podrške manifestacija koje okupljaju zajednicu i motivišu građane na fizičku aktivnost doprinela da Happy Run bude još bolji i masovniji kako po pitanju broja učesnika tako i posmatrača.

 

„Kompanija Coca‑Cola već dugi niz godina podržava brojne sportske manifestacije, jer znamo da je preduslov za razvoj svake zajednice, da ta zajednica bude aktivna na svim poljima, a pogotovu kada se radi o pokretu i fizičkoj aktivnosti. Ovo je zasigurno jedno od najveselijih okupljanja ljubitelja trčanja, koje raste iz godine u godinu i privlači sve veći broj, kako studenata maratonaca tako i drugih građana koji žele da sa nama podele ovo iskustvo“,  rekla je Milica Stefanović, predstavnica Coca‑Cola sistema u Srbiji.

 

Pravo učešća u trci su imali svi raspoloženi da trče i druže se, a nakon proglašenja pobednika i dodele nagrada izvučeni su i srećni dobitnici vesele lutrije i simpatičnih poklona. Za sve učesnike Rosa voda je obezbedila osveženje, a organizatori najavljuju da će se ova tradicija vesele rekreacije i takmičenja nastaviti i narednih godina.