Angažovanje interesne javnosti

Naše aktivnosti

.

Saznaj više

Proizvodnja

Podržavamo i promovišemo održiva postrojenja i magacine, i istovremeno stalno težimo uvođenju inovativnih procesa i rešenja.


Saznaj više

Sistem Snabdevanja

Naš sistem snabdevanja ima centralnu ulogu u našem poslovanju jer nam omogućava da u svim procesima smanjimo uticaj na životnu sredinu i obezbeđuje održivost u našem lancu vrednosti, od nabavke sirovina do proizvodnje finalnog proizvoda i distribucije našim kupcima.


Otvaranje regionalnog centra za sokove

Investirali smo preko 7 miliona evra u modernizaciju i proširenje proizvodnih kapaciteta punionice u Zemunu, od čega su 4 miliona evra uložena u izgradnju regionalnog Centra za sokove.

Formular za sponzorstva i donacije

Coca‑Cola HBC Srbija i Crna Gora nastoji da kontinuirano ulaže u razvoj zajednice i podržava projekte i inicijative širom zemlje.


Mi u brojkama

Kombinujemo znanje, resurse i iskustvo kompanije Coca‑Cola sa svojim iskustvom u flaširanju, distribuciji i prodaji kako bismo kao tim doprineli stvaranju vrednosti za svoje kupce, potrošače i širu zajednicu.


Person in polar bear costume holds a heart and a can of Coke

Coca‑Cola Avantura

Dobro došli u Coca‑Cola avanturu! Pripremite se da čujete sjajne priče i doživite neverovatna iskustva koja stoje iza najpoznatijeg i najomiljenijeg brenda pića na svetu.