Coca‑Cola HBC Srbija i Crna Gora nastoji da kontinuirano ulaže u razvoj zajednice i podržava projekte i inicijative širom zemlje.

U skladu sa našim strateškim prioritetima društveno odgovornog i održivog poslovanja, kao kompanija podržavamo projekte koji nude dugoročna rešenja i donose konkretnu korist zajednicama. Naši prioriteti za sponzorstva i donacije su sledeći:

Zahatevi za sponzorstvo i donaciju mogu se podneti isključivo elektronskim putem popunjavanjem formulara.

 Odgovor na zahtev za sponzorstvo ili donaciju se dostavlja u roku od 28 dana.

 

 

Formular za Sponzorstva i donacije

O vašoj organizaciji

O projektu

Očekivana podrškaAko ste izabrali podršku u proizvodima, navedite u kojoj količini. Ako ste naveli finansijsku pomoć, molim vas navedite željen iznos.

Promocija projekta.Coca-Cola HBC-Srbija d.o.o. Zemun je posvećena čuvanju privatnosti svih posetilaca sajta www.coca-colahellenic.com i zaštiti svih ličnih podataka koje tom prilikom posetioci daju. Registracijom na ovom Sajtu, pristajete na pružanje, upotrebu i prenošenje informacija o vama u svrhu donošenja odluke o sponzorstvima I donacijama. Svi lični podaci (npr. vaše ime, adresa, broj telefona ili e-mail adresa) koje ostavite na Sajtu putem elektronske pošte ili na neki drugi način, koristiće Coca-Cola HBC-Srbija d.o.o. Zemun za donošenje odluka o sponzorstvima i donacijama. Bilo koja druga sopštenja ili materijali koje prenesete na Sajt, kao što su pitanja, komentari, predlozi i slično, neće se smatrati poverljivim informacijama niti će biti zaštićeni. Coca-Cola HBC-Srbija d.o.o. Zemun zadržava pravo, prema sopstvenoj odluci, da vam zabrani pristup ovom Sajtu ili nekom njegovom delu bez prethodnog upozorenja u slučaju da ga koristite protivno nameni. Odgovor na zahtev za sponzorstvo ili donaciju biće poslat u roku do 28 dana. U slučaju tehničkih problema sa prijavom, molimo Vas da najpre proverite još jednom da li su sva obavezna (crvena) polja popunjena. Ukoliko i nakon toga ne uspete da pošaljete prijavu, možete preuzeti prijavni formular ovde i poslati ga na pr.rs@cchellenic.com SAGLASAN/SAGLASNA SAM SA USLOVIMA

U slučaju da imate bilo kakva problema sa popunjavanjem online formulara, možete ga preuzeti http://rs.coca-colahellenic.com/rs/preuzimanje/ u Word formatu i poslati na pr.rs@cchellenic.com