Gazirana pića

Gazirana pića, poput brendova Coca‑Cola, Coca‑Cola Zero, Sprite i Fanta predstavljaju deo tradicionalnog asortimana osvežavajućih proizvoda kompanije Coca‑Cola HBC Srbija i Crna Gora

Cilj nam je da potrošačima uvek pružimo nove, zanimljive kombinacije ukusa i što veću mogućnost izbora napitaka u skladu sa njihovim potrebama.

Naš portfolio uključuje i napitke koji imaju nizak sadržaj šećera ili ga uopšte ne sadrže. Ovi napici u raznovrsnoj ambalaži, dizajniranoj u skladu sa različitim potrebama modernog načina života, potrošačima pružaju savršeno rešenje za osveženje, dodatnu energiju i hidraciju.

O Mehurićima

Mehurići koji su karakteristični za gazirane napitke daju im rezak ukus, a dobijaju se metodom karbonizacije koja je identična prirodnom procesu usled kog nastaju mehurići u mineralnim i izvorskim vodama. 

Ova metoda podrazumeva upotrebu ugljen dioksida (CO2). CO2 je bezopasan gas, bez mirisa i boje, koji se nalazi u atmosferi.

Jedinstveni zvuk koji čujemo prilikom otvaranja pakovanja upravo je zvuk ugljen dioksida koji se oslobađa u vidu mehurića.