Naš portfolio

Naš portfolio


Brendovi

 

Mi proizvodimo, prodajemo i distribuiramo širok asortiman bezalkoholnih napitaka, uključujući i četiri najprodavanija svetska brenda: Coca‑Cola, Coca‑Cola Zero, Fanta i Sprite. U Srbiji svojim potrošačima nudimo i razne druge vrste gaziranih i negaziranih napitaka, kao i vodu.

Gazirana pića

Gazirana pića, poput brendova Coca‑Cola, Coca‑Cola Zero, Sprite i Fanta predstavljaju deo tradicionalnog asortimana osvežavajućih proizvoda kompanije Coca‑Cola HBC Srbija. 

Proizvodi u kategoriji gaziranih pića, koji predstavljaju važan i sve raznovrsniji segment poslovanja, potrošačima pružaju prijatno osveženje i dodatni izvor energije, imaju jedinstven ukus i održavaju nivo hidracije koja je od izuzetne važnosti za fizičko i mentalno zdravlje. Mehurići koji bezalkoholnim pićima daju rezak ukus, osvežavaju i obnavljaju energiju.

„Penušavost“ u bezalkoholnim pićima dobija se metodom karbonizacije koja je identična prirodnom procesu usled kog nastaju mehurići u mineralnim i izvorskim vodama.  Ova metoda podrazumeva upotrebu ugljen dioksida (CO2). CO2 je bezopasan gas, bez mirisa i boje, koji se nalazi u atmosferi. On daje napicima rezak ukus koji osvežava.

Želimo da ponudimo svojim potrošačima širok asortiman proizvoda za svaku potrebu, priliku i ukus, te naš portfolio sadrži i proizvode sa niskim sadržajem šećera, ili bez šećera, koji se pakuju u raznovrsnu ambalažu dizajniranu u skladu sa različitim potrebama savremenog načina života. 

cc-27 cc-27

Negazirana pića

U negazirana pića se ubrajaju voćni sokovi i voćni napici koji potrošačima pružaju vitamine, hranjive sastojke i tečnost neophodnu za potreban nivo hidracije. U ovaj segment spadaju i gotovi čajevi, kao i energetska pića koja potrošačima sa aktivnim načinom života pružaju dodatnu energiju za ispunjavanje svakodnevnih obaveza. 

Coca‑Cola HBC Srbija proizvodi i prodaje veliki broj negaziranih napitaka, uključujući neXt, JOY, Pulpy, Monster i Ultra Energy. 

Wa Wa

Voda

Voda je od izuzetne važnosti za zdravlje svih ljudi. Coca‑Cola HBC Srbija svojim potrošačima nudi prirodnu izvorsku vodu – Rosu. Rosa je jedinstvena flaširana voda. Ona potiče iz najvišeg izvora u komercijalnoj upotrebi, koji se nalazi na 1.550 metara nadmorske visine, u netaknutoj prirodi Vlasine.