Coca‑Cola sistem dobio je čak dve prve nagrade Društva Srbije za odnose s javnošću, u okviru 19. PRijema, izbora najboljnih PR kampanja u Srbiji.

Beograd 17. Maja 2016 - Coca‑Cola sistem dobio je čak dve prve nagrade Društva Srbije za odnose s javnošću, u okviru 19. PRijema, izbora najboljnih PR kampanja u Srbiji. Osvojene su nagrade za najbolju kampanju u oblasti Korporativnih komunikacija za projekat "Proslava 10 godina od akvizicije Rosa vode", dok je "#FantaSelfie" kampanja ocenjena najboljom  u kategoriji Najbolje implementirane međunarodne kampanje.
Projektom „Proslava 10 godina od akvizicije Rosa vode“, Coca‑Cola sistem nastavio je sa liderskom pozicijom Rose na tržištu negaziranih voda u Srbiji, uneo inovacije na tržištu održive ambalaže i pokrenuo važne društveno odgovorne projekte. Akvizicija Vlasinke predstavlja primer jedne od najuspešnijih privatizacija u Srbiji. U proteklih 10 godina, prodaja je porasla četiri puta, a izvoz na okolna tržišta je višestruko uvećan, pa tako Rosa izvozi 20% svoje proizvodnje.
Najboljoj implementiranoj međunarodnoj kampanji „#FantaSelfie“ centralna komunikaciona platforma bila je Instagram, a u centru pažnje bile su limenke sa različitim elementima dizajna. Mašne, brkovi, magnet, kruna, Like samo su neki od elemenata koji su doprineli razlogu za još jedan Selfie, kao i da profil Instagrama Fante dostigne neverovatnih 7000 pratilaca!
Društvo Srbije za odnose s javnošću tradicionalno nagrađuje najkvalitetnije i najbolje kampanje u prethodnoj godini, istaknute pojedince i organizacije koji su na najbolji način osmislili i realizovali komunikacije sa određenim javnostima. Godišnja nagrada PRiZNANJE najprestižniji je vid profesionalne afirmacije.