https://www.linkedin.com/company/coca-cola-hbc/ https://www.facebook.com/CCHCBCareersSerbiaAndMontenegro/ https://www.instagram.com/mi_smo_cocacolahbcsrbija/ https://www.youtube.com/channel/UCmf-cbdR2D6xfOSwXorVSOw

Koja ćete iskustva steći

Radeći u timu sa visokim učinkom koji pruža podršku u dinamičnom okruženju, primenjivaćete vrhunske alate i najbolje prakse u industriji robe široke potrošnje u cilju donošenja kultnih brendova na tržište. Unapredićete svoje veštine saradnje pronalaženjem dobitnih rešenja za svoje raznovrsne kupce i postići ćete konkurentne rezultate sa njima. Na poslu, učeći jedni od drugih i na našoj Coca‑Cola HBC Prodajnoj akademiji, vi i vaše kolege bićete motivisani da konstantno unapređujete svoje prodajne veštine tako da se razvijate – iskorišćavajući svoj potencijal do maksimuma.

Šta vas čini uspešnim Business Developerom?

Više volite teren nego kancelarijski posao i strastveni ste u onome što radite, uvek osećate žeđ za sopstvenim unapređenjem i profesionalnim razvojem.

VOĐENI REZULTATIMA

Radeći na dinamičnoj poziciji, vođeni ste dostignućima i ulažete dodatan napor da ostvarite rezultate zato što verujete da se postavljanjem ambicioznih ciljeva i izazova pred sebe najbolje i najbrže razvija.  Uvek težite da postanete bolji u onome što radite.

ORIJENTISANI NA KUPCA I SPREMNI NA SARADNJU

Lako gradite iskren odnos od poverenja sa kupcima zato što uživate u radu sa različitim ljudima i iskreno brinete o njihovim poslovnim potrebama. Pored ostvarivanja dobre saradnje sa kupcima, željni ste da sa njima i svojim kolegama delite stvari, da pobeđujete zajedno kao tim.

AGILNI

Obožavate dobar izazov i lako umete da menjate brzine, prilagođavajući se novim situacijama, rešavajući probleme u hodu, pretvarajući svaki dan u još jedan uspeh ili učenje – to je ono što vašu energiju održava na visokom nivou.

Odlučan, spreman na saradnju, agilan

Zvuči kao vi? Možda možemo biti savršena kombinacija.

Prijavite se

Razvijajte se svaki dan razvijanjem svog tržišta i kupaca

graphic: filling your day timeline graphic: filling your day timeline

Uobičajeni proces selekcije

  • 1 Prijavite se za poziciju i ako vaš profil ispunjava standardne uslove, želeli bismo da vas upoznamo malo bolje kroz kratak telefonski intervju.
  • 2 Kroz prilagođene i standardizovane upitnike, alate, individualne i grupne vežbe, naučićete više o sebi, a mi ćemo naučiti više o vašem profilu i veštinama kako bismo shvatili da li vas vaša kombinacija posebnih sastojaka može učiniti uspešnim Business Developerom.
  • 3 Na kraju, imaćete intervju jedan-na-jedan kako bismo videli da li smo savršena kombinacija i da li delimo iste vrednosti i kulturu.

Benefiti za vašu karijeru

  • Rad sa kultnim brendovima Naš sve veći asortiman napitaka obuhvata preko 190 najkultnijih globalnih i lokalnih brendova, menjajući se zajedno sa potrebama naših potrošača. Učite radeći sa Coca-Colom, Fantom, Schweppesom, ali i od mnogih robnih marki vode, sokova, negaziranih pića, ledenih čajeva, brendova gotovih napitaka i inovativnih proizvoda.
  • Najbrže okruženje za učenje Dinamično okruženje industrije robe široke potrošnje od nas zahteva da posedujemo pristup i prakse najbolje na tržištu i da se neprekidno unapređujemo. Izazovite sebe usavršavanjem svojih veština. Naučićete mnogo, postići rezulatete i za to biti prepoznati.
  • Snažna kompanija i snažan tim Radite u multinacionalnoj kompaniji gde su naši ljudi i timovi širom 28 tržišta ostvarili dokazan uspeh i razvoj. Uspeh donosi odgovornost i motivisanost da se uvek dalje razvija i premašuju očekivanja. Neka vas podržava vaš tim, rukovodioci i najbolje prakse iz svih segmenata poslovanja kako biste učili i postizali sjajne rezultate svakog dana.

FAQs

Kako se prijaviti za poziciju u kompaniji Coca‑Cola HBC?

Kliknite ovde za pretragu i prijavu za poslove u kompaniji Coca‑Cola HBC. Biće neophodno da unesete kriterijume za pretragu poslova koji vas mogu interesovati.

Kada pronađete posao za koji ste zainteresovani i kliknete na dugme „Prijava“, neophodno je da kreirate profil na našoj platformi kako biste se prijavili za posao.

Naše upražnjene pozicije se obično takođe oglašavaju na lokalnim portalima za zapošljavanje, društvenoj mreži LinkedIn ili drugim lokalnim relevantnim kanalima, pa možete takođe koristiti i ove kanale da započnete proces prijave.

Da li ste primili moju prijavu?

Za prijavu na poziciju u kompaniji Coca‑Cola HBC, kliknite ovde i prijavite se za poziciju za koju ste zainteresovani. Kada kreirate profil, automatski ćete biti obavešteni o svakom koraku u okviru procesa prijave i selekcije. Dakle, ako ste se prijavili za neku poziciju, trebalo bi da dobijete potvrdu elektronskom poštom poslatu na adresu koju ste koristili za kreiranje svog profila.

Kako će moja karijera napredovati?

Uzimajući u obzir širok spektar pozicija, sektora, tržišta i nivoa u našoj organizaciji, kao i snažnu podršku od naših rukovodilaca i kolega, postoje ogromne mogućnosti za razvoj karijere u kompaniji Coca‑Cola HBC. Pravac u kojem će se vaša karijera kretati zavisi od vas, vašeg potencijala, veština, ambicija, motivacije i preferencija. Hajde da zajedno saznamo kakvim neverovatnim putem možete krenuti.

Šta mogu da očekujem na razgovoru?

Razgovor obično predstavlja jednu od završnih faza našeg procesa selekcije, u kojoj se naš tim upoznaje sa vama, vašim iskustvom i veštinama. Za detalje o svakom delu procesa selekcije pogledajte odeljak o procesu selekcije u prethodnom delu.

Kako da dobijem detalje o poslu?

Kada izvršite pretragu i pronađete posao u Coca‑Cola HBC za koji ste zaintersovani, otvoriće se stranica sa svim dostupnim detaljima o poziciji. Dodatne informacije ćete dobiti ako budete pozvani na razgovor ili ako vas kontaktira neki od naših regrutera tokom procesa selekcije.

Da li je pozicija za koju sam se prijavio još uvek otvorena?

Nakon svake faze u okviru procesa selekcije kandidatima dajemo redovne povratne informacije. Ako niste dobili povratne informacije od nas nakon poslednje faze selekcije u kojoj ste učestvovali, to znači da je pozicija još uvek otvorena i da proces selekcije još uvek nije završen. Status svih svojih prijava možete proveriti u svakom trenutku prijavom na profil koji ste kreirali na ovoj veb-stranici.

 

Kada mogu da očekujem povratne informacije?

Nakon svake faze procesa selekcije kandidati dobijaju povratne informacije od Coca‑Cola HBC tima za regrutaciju bilo telefonom ili elektronskom poštom. Kandidati koji su obavili razgovor obično mogu očekivati povratne informacije telefonskim putem.

Koji je status moje prijave? Gde mogu da ga vidim?

Kada kreirate profil na našoj veb-stranici za poslove i započnete proces prijave, možete se prijaviti u svakom trenutku kako biste videli sve promene statusa vaše prijave.

Ne ispunjavam sve uslove. Treba li/mogu li/ da li se kvalifikujem za prijavu?

Da, i dalje vas ohrabrujemo da se prijavite. Tada možemo pregledati vašu prijavu i odlučiti da li ćemo je zadržati u okviru procesa selekcije.

Kako da prosledim svoj CV?

Za prijavu na poziciju u Coca‑Cola HBC, morate kreirati profil ovde. Prilikom kreiranja svog profila, možete takođe izabrati da uvezete svoje podatke sa profila na društvenoj mreži LinkedIn.

Da li se mogu prijaviti za više od jedne pozicije istovremeno?

Da, možete se prijaviti za koliko god želite upražnjenih pozicija koje odgovaraju vašim veštinama, iskustvu i ambicijama u karijeri.

Prijavite se odmah

Dakle, ako imate sve potrebne sastojke, možda smo savršena kombinacija?

Prijavite se