Zašto da radite sa nama?

Zašto da radite sa nama?

ODGOVOR JE JEDNOSTAVAN – RADITE ONO ŠTO VOLITE I VOLITE ONO ŠTO RADITE, I TO OKRUŽENI LJUDIMA POPUT VAS.

quotecc_hbc_ar17_zoran_bogdanovic_19625_final-002

Pridruživanje našoj organizaciji je poput započinjanja puta ubrzanog razvoja. Barem je takav bio moj utisak pre 20 godina kada sam se pridružio ovom neverovatnom i dinamičnom timu. Tokom dve decenije imao sam čast da radim sa raznolikim timovima u naših 29 zemalja, koji su uvek dizali kriterijume još više, izazivali status quo, učili jedni od drugih i lepo se provodili zajedno. Mi smo tim onih koji ciljaju visoko i koji su jednako posvećeni razvoju naših ljudi i partnerstava. Vredno radimo i uživamo u istraživanju novih mogućnosti. Zalažemo se da treba raditi ono što je ispravno, a ne ono što je lako, a svoje kupce i potrošače uvek stavljamo u samu srž svog poslovanja.  Posvećeni smo deljenju vrednosti koju stvaramo zarad višeg cilja.

ZORAN BOGDANOVIĆ Glavni izvršni direktor Coca-Cola HBC Grupe

Bićete deo Coca-Cola HBC tima koji se sastoji od više od 36.000 ljudi, koji dolaze sa pet kontinenata. Tajna našeg raznolikog tima leži u našem pobedničkom DNK, strastvenoj posvećenosti izvrsnosti u svemu što radimo i stvaranju razlike svaki dan – uvek zajedno radimo na ostvarenju naših ciljeva.

Prodajemo najuspešnije i najpoznatije piće na svetu, ali ostajemo skromni. Naš portfolio je deo svakodnevnog života preko 700 miliona potrošača, 24/7.

Nudimo inkluzivno, raznoliko i pravično okruženje u kojem se zaposleni osećaju potpuno shvaćenim, cenjenim i motivisanim da sa nama ostvare svoj puni potencijal.

Coca-Cola HBC

Belgrade, Serbia, 2023

Credit: Ed Robinson Coca-Cola HBC

Belgrade, Serbia, 2023

Credit: Ed Robinson
1074

Zaposlenih u Coca-Cola HBC Srbija

Broj 1

Poslodavac po AIESEC istraživanju

40.9%

Žena na menažerskim pozicijama

Coca-Cola HBC

Belgrade, Serbia, 2023

Credit: Ed Robinson Coca-Cola HBC

Belgrade, Serbia, 2023

Credit: Ed Robinson

PRILIKE ZA UČENJE

Ako ste gladni učenja i želite da se razvijate, Coca-Cola HBC je pravo okruženje za vas - jer negujemo radoznalost i konstantno izazivamo status quo. 

Coca-Cola HBC je pravi „univerzitet za poslovanje“, gde ćete moći da preuzmete kontrolu nad sopstvenom karijerom, ubrzavajući je pozicijama u različitim sektorima, mentorstvom, liderskim programima svetske klase i iskustvom rada u različitim kanalima.

MUL_2462 MUL_2462

TIM KOJI VAS PODRŽAVA

Negujemo okruženje u kome uvek možemo da kažemo ono što mislimo, ne zaboravljajući da brinemo jedni o drugima, o našim kupcima i zajednicama kojima služimo.

Volimo pametne pojedince, ali zaista verujemo da snaga tima može postići ono o čemu se samo sanja.

BBP08995 BBP08995

OSTVARITE UTICAJ NA TRŽIŠTU SA NAŠIM KUPCIMA

Ako ste vođeni rezultatima i imate pobednički način razmišljanja, u CCHBC ćete se osećati kao kod kuće, jer igramo da pobedimo zajedno sa našim kupcima. 

Naša vizija je da budemo željeni partner za osveženje 24/7, a naš neverovatan portfolio je svakodnevni deo života naših potrošača.

Coca-Cola HBC

Belgrade, Serbia, 2023

Credit: Ed Robinson Coca-Cola HBC

Belgrade, Serbia, 2023

Credit: Ed Robinson

ODRŽIVOST U SRCU SVEGA ŠTO RADIMO

Svi koji rade za CCHBC dele duboko ukorenjenu odgovornost da vode našu industriju i naše zajednice u održiviju budućnost. Zaista smatramo da je od najveće važnosti da prihvatimo održivost u svom svakodnevnom ponašanju, jer samo u skladu sa okruženjem i društvom možemo smisleno rasti i postati... NAJBOLJA VERZIJA SEBE.