Gazirani napici

Share

„Mehurići” koji su karakteristični za gazirane napitke u bezalkoholnim pićima dobijaju se metodom karbonizacije koja je identična prirodnom procesu usled kog nastaju mehurići u mineralnim i izvorskim vodama.

Naši gazirani bezalkoholni napici u ponudi su u brojnim ukusima.  Potrošači na svim našim tržištima uživaju u njima jer žele interesantne napitke bogatog ukusa koji osvežavaju, hidriraju i pomažu im da vode zdrav, izbalansiran način života.

NISKOKALORIJSKE OPCIJE

Potrošačima nudimo širok izbor gaziranih bezalkoholnih napitaka sa šećerom, sa malo i bez šećera u različitim veličinama ambalaže, kako bi odgovorili raznovrsnim životnim stilovima i potrebama.

RAST KATEGORIJE GAZIRANIH NAPITAKA

Naš asortiman gaziranih napitaka koji se stalno razvija, veoma je popularan među potrošačima na svim našim tržištima i primećujemo snažan rast novih varijanti i ukusa.

Rast obima gaziranih napitaka podstaknut je i rastom obima niskokaloričnih i nekaloričnih opcija, što dodatno pokreće razvoj cele kategorije. Takođe podstičemo inovacije u oblasti ambalaže uvođenjem manje, pogodnije ambalaže, što takođe doprinosi porastu prihoda po pakovanju. 


BRENDOVI GAZIRANIH NAPITAKA