Obaveštenje o kolačićima

PRAVILA O KOLAČIĆIMA

COCA-COLA HBC SRBIJA DOO ZEMUN OBAVEŠTENJE O KolačićiMA

Ova internet stranica koristi kolačiće kako bismo Vas razlikovali od ostalih korisnika na našoj internet stranici. Oni nam pomažu da Vam omogućimo dobro iskustvo prilikom pretraživanja naše internet stranice a omogućava nam i da poboljšamo svoju internet stranicu.

Kolačić je mala datoteka sa slovima i brojevima koju memorišemo na Vašem pregledaču i čvrstom disku Vašeg računara. Kolačići sadrže informacije koje se prenose na harddisk Vašeg računara.

Upotreba kolačića može uključivati obradu Vaših podataka o ličnosti. Za funkcionalne kolačiće, ova obrada se zasniva na našem legitimnom interesu da upravljamo našim veb sajtom (omogućavanje bezbednosti, upravljanje saglasnostima za upotrebu kolačića i omogućavanje tehničkog funkcionisanja veb sajta). Za sve ostale vrste kolačića, osnov za obradu je Vaša saglasnost, koju možete povući u svakom trenutku.

Imate priliku da pristanete na upotrebu kolačića pre posete internet stranice. Ova Pravila o kolačićima omogućuju vam da pristanete ili odbijete pristanak na bilo koju kategoriju kolačića (osim strogo potrebnih kolačića, jedinih koji se ne mogu odbiti).