Karijera

Share

DSC2918-ret DSC2918-ret

Početak karijere

Iskustvo nije obavezno, ali strast i želja za učenjem jesu. Bilo da počinjete svoju karijeru kao praktikant ili na svojoj prvoj poziciji sa punim radnim vremenom, očekujemo da date sve od sebe i da svoje veštine iskoristite da biste nam pomogli da budemo bolji.

professionals professionals

Specijalisti/Eksperti

Vi ste više od naziva pozicije na kojoj ste. Iskoristite svoje veštine da radite na rešenjima sa ljudima koji su strastveni, otvoreni, orijentisani ka rezultatima i željni ličnog razvoja kao i vi.

DSC4369-2Aret DSC4369-2Aret

Business developeri

Radeći u timu sa visokim učinkom koji pruža podršku u dinamičnom okruženju, primenjivaćete vrhunske alate i najbolje prakse u industriji robe široke potrošnje u cilju donošenja kultnih brendova na tržište. Unapredićete svoje veštine saradnje pronalaženjem dobitnih rešenja za svoje raznovrsne kupce i postići ćete konkurentne rezultate sa njima.

DSC9027-ret DSC9027-ret

Lideri

 Okruženi vrhunskim liderima i brendovima, izloženi najboljim praksama u oblasti robe široke potrošnje, na vama je da preuzmete kontrolu i oblikujete svoju ulogu: ostvarite uticaj na naše poslovanje, svoj tim, sebe i zajednicu. 

Coca-Cola Picture Conor McCabe Photography Coca-Cola Picture Conor McCabe Photography

Pretraga i prijava

Pogledajte otvorene pozicije. 

join-our-network join-our-network

Pridružite se našoj Talent mreži

Prijavite se da dobijate obaveštenja o otvorenim pozicijama prilagođenim vašem ličnom profilu.

career-faq career-faq

FAQs o karijeri

Naši regruteri odgovorili su na najčešće postavljana pitanja i podelili korisne savete za vaš CV i intervju.

MEET OUR PEOPLE

as one of the world's largest bottles for The Coca-Cola Company, we are devoted to growing every customer and delighting every consumer around the clock.