Grickalice

Share

NAŠ ASORTIMAN GRICKALICA U SRBIJI UKLJUČUJE BAMBI, VODEĆI KONDITORSKI BREND U SRBIJI

Putovanje Bambija je započeto 1967. godine u Požarevcu u Srbiji i o samom Bambiju najbolje govore njegovi brendovi, vernost potrošača i brojne nagrade. Preko 50 godina, generacije potrošača iznova potvrđuju svoju vernost raznovrsnom asortimanu keksa, slatkih i slanih proizvoda Bambija. Od juna 2019. godine, Bambi je deo Coca-Cola HBC porodice.


BAMBI

Preko 50 godina, generacije potrošača iznova potvrđuju svoju vernost raznovrsnom asortimanu keksa, slatkih i slanih proizvoda Bambija. Putovanje Bambija je započeto 1967. godine u Požarevcu u Srbiji i o samom Bambiju najbolje govore njegovi brendovi, vernost potrošača i brojne nagrade. Ovo se naročito odnosi na najpopularniju Plazmu, koja je danas prerasla u čitavu porodicu proizvoda namenjenih različitim vrstama konzumiranja, ali i druge Bambi brendove kao što su integralni keks Wellness, Zlatni Pek, keks Bambi, Josh! slane grickalice i Bambi vafli.

Bambi je ponosan dobitnik brojnih domaćih i međunarodnih nagrada i priznanja za visoke standarde kvaliteta svojih proizvoda i ukupne poslovne rezultate.

Osim toga, Bambi je posvećen podršci lokalnim zajednicama i dobitnik je nacionalnih nagrada za svoje društveno odgovorne projekte i inicijative. Od juna 2019. godine, Bambi je deo Coca-Cola HBC porodice.

BRENDOVI GRICKALICA