Nagrade

NAGRADE

Počastvovani smo što smo u Srbiji primili mnoga priznanja za svoj rad, koja su samo neki od dokaza kvaliteta, posvećenosti i ugleda koji uživamo u zajednici u kojoj poslujemo.

Najpoželjniji poslodavac 2024

Naša kompanija proglašena je za najpoželjnijeg poslodavca u Srbiji u Talent X istraživanju, u kojem je učestvovalo više od 11.000 kandidata! 

Na prvi put organizovanom konkursu “ESG lideri” osvojili smo nagradu Za očuvanje vodnih resursa

Naša kompanija ponosni je dobitnik nagrade “ESG lideri”, koju je po prvi put u Srbiji dodelila kompanija PwC.

Nagradu smo osvojili u potkategoriji Za očuvanje vodnih resursa.

Diplomacy & Commerce nagrada za projekat kojim smanjujemo emisije CO2

Naša kompanija je dobitnik Diplomacy & Commerce nagrade u kategoriji za Najbolju društveno odgovornu kampanju.

Nagradu smo dobili za projekat ugradnje toplotnih pumpi, koji za cilj ima smanjenje CO2 emisija u obimu 1 za 14%, kao i smanjenje potrošnje prirodnog gasa oko 12%. 

KOMPANIJA COCA-COLA HBC SRBIJA DOBITNIK TITULE "KAMPANJE SA SVRHOM SOCIAL 2023"

Kompanija Coca-Cola HBC Srbija osvojila je ovogodišnju statuetu i titulu "KAMPANJE SA SVRHOM SOCIAL 2023" za projekat "Vlasina – čista ljubav". Ova prestižna nagrada dodeljuje se već treću godinu zaredom na Festivalu Kampanje sa svrhom, koji predstavlja prvi festival društveno odgovorne komunikacije u Srbiji i regionu.

“ISKRA” SPECIJALNO PRIZNANJE ZA “COCA-COLA PODRŠKA MLADIMA”

U organizaciji Fonda za aktivno građanstvo Crne Gore, naš projekat “Coca-Cola podrška mladima” osvojio je specijalno priznanje ISKRA za podršku mladima.

PRESTIŽNA „ĐORĐE VAJFERT“ NAGRADA ZA „COCA-COLA PODRŠKA MLADIMA“

Kompanija Coca-Cola HBC Srbija dobitnik je nacionalne nagrade za društveno-odgovorno poslovanje "Đorđe Vajfert", koja nosi ime po jednom od naših najvećih privrednika, a koju dodeljuje Privredna komora Srbije.

COCA-COLA HBC CRNA GORA DOBILA CSR NAGRADU UNIJE POSLODAVACA CRNE GORE

U kategoriji „Briga za zajednicu“, projekat Coca-Cola podrška mladima osvojio je nagradu Unije poslodavaca.

COCA-COLA HBC PONOVO PROGLAŠENA NAJODRŽIVIJIM PROIZVOĐAČEM NAPITAKA NA SVETU

Dau Džons indeks održivosti za 2022. godinu, koji predstavlja jedno od vodećih globalnih merila u ovoj oblasti, proglasio je kompaniju Coca-Cola HBC za najodrživijeg proizvođača napitaka na svetu, nakon što se njen rezultat popravio za šest poena u odnosu na prošlu godinu, na rekordnih 93 od mogućih 100 poena. 

“VLASINA – ČISTA LJUBAV” DOBILA NAGRADU ŠAMPIONI ODRŽIVOSTI

Naš projekat „Vlasina – čista ljubav“ dobio je nagradu „Šampioni održivosti“, koju dodeljuje Forum za odgovorno poslovanje.

COCA-COLA HBC SRBIJA DOBILA DVE PLAKETE POVODOM NACIONALNOG DANA DAVANJA

Srpski filantropski forum i Koalicija za dobročinstvo obeležili su peti po redu Nacionalni dan davanja, odajući priznanja kompanijama, organizacijama civilnog društva i medijskim kućama koji su dali najveći doprinos kampanji „Spasimo hranu, spasimo humanost”.

COCA-COLA HBC Srbija dobitnik priznanja “DOBROČINITELJ” za 2022. godinu

Cilj akcije Dobročinitelj, koju sprovodi Udruženje Moja Srbija, jeste podsticanje organizacija i pojedinaca u Srbiji da ulažu u razvoj zajednice u kojoj žive i rade, da čuvaju životnu sredinu, kao i da pomažu građanima kojima je pomoć neophodna.

Najpoželjniji poslodavac u Srbiji za 2016

Rezultati istraživanja "Najpoželjniji poslodavac 2016" pokazuju ko su najatraktivniji poslodavci u Srbiji i šta ih čini tako zanimljivim za kandidate. 

Kompanija Coca‑Cola Hellenic Srbija prvi izbor studenata Srbije

Kompanija Coca‑Cola Hellenic Srbija prvi je izbor studenata Srbije kada je u pitanju poslovno okruženje u kome bi želeli da rade po završetku studija, pokazala je velika anketa AIESEC-a, sprovedena u saradnji sa GfK.

Coca‑Cola sistem dobitnik nagrade za korporativno volontiranje

Coca‑Cola sistem je jedan od dobitnika nagrade za korporativno volontiranje koju tradicionalno dodeljuju Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv.

Coca‑Cola sistem dobitnik priznanja "Moj izbor 2014" za društvenu odgovornost

Coca‑Cola sistem dobitnik je priznanja Moj izbor 2014 za drutvenu odgovornost za kampanju Coca‑Cola pokret za radost.