Nagrade

NAGRADE

Počastvovani smo što smo u Srbiji primili mnoga priznanja za svoj rad, koja su samo neki od dokaza kvaliteta, posvećenosti i ugleda koji uživamo u zajednici u kojoj poslujemo.

Punionica u Beogradu nosilac evropskog zlatnog sertifikata

Zahvaljujući postignutim rezultatima u oblasti zaštite životne sredine, kompanija Coca‑Cola Hellenic Srbija dobitnik je Zlatnog EWS (European Water Stewardship) sertifikata.

Najpoželjniji poslodavac u Srbiji za 2016

Rezultati istraživanja "Najpoželjniji poslodavac 2016" pokazuju ko su najatraktivniji poslodavci u Srbiji i šta ih čini tako zanimljivim za kandidate. 

Dve nagrade Društva Srbije za odnose s javnošću

Coca‑Cola sistem dobio je čak dve prve nagrade Društva Srbije za odnose s javnošću, u okviru 19. PRijema, izbora najboljnih PR kampanja u Srbiji.

Kompanija Coca‑Cola Hellenic Srbija prvi izbor studenata Srbije

Kompanija Coca‑Cola Hellenic Srbija prvi je izbor studenata Srbije kada je u pitanju poslovno okruženje u kome bi želeli da rade po završetku studija, pokazala je velika anketa AIESEC-a, sprovedena u saradnji sa GfK.

Coca‑Cola sistem dobitnik nagrade za korporativno volontiranje

Coca‑Cola sistem je jedan od dobitnika nagrade za korporativno volontiranje koju tradicionalno dodeljuju Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv.

Coca‑Cola sistem dobitnik priznanja "Moj izbor 2014" za društvenu odgovornost

Coca‑Cola sistem dobitnik je priznanja Moj izbor 2014 za drutvenu odgovornost za kampanju Coca‑Cola pokret za radost.