Nagrade

NAGRADE

Počastvovani smo što smo u Srbiji primili mnoga priznanja za svoj rad, koja su samo neki od dokaza kvaliteta, posvećenosti i ugleda koji uživamo u zajednici u kojoj poslujemo.

Diplomacy & Commerce nagrada za projekat kojim smanjujemo emisije CO2

Naša kompanija je dobitnik Diplomacy & Commerce nagrade u kategoriji za Najbolju društveno odgovornu kampanju.

Nagradu smo dobili za projekat ugradnje toplotnih pumpi, koji za cilj ima smanjenje CO2 emisija u obimu 1 za 14%, kao i smanjenje potrošnje prirodnog gasa oko 12%. 

KOMPANIJA COCA-COLA HBC SRBIJA DOBITNIK TITULE "KAMPANJE SA SVRHOM SOCIAL 2023"

Kompanija Coca-Cola HBC Srbija osvojila je ovogodišnju statuetu i titulu "KAMPANJE SA SVRHOM SOCIAL 2023" za projekat "Vlasina – čista ljubav". Ova prestižna nagrada dodeljuje se već treću godinu zaredom na Festivalu Kampanje sa svrhom, koji predstavlja prvi festival društveno odgovorne komunikacije u Srbiji i regionu.

“ISKRA” SPECIJALNO PRIZNANJE ZA “COCA-COLA PODRŠKA MLADIMA”

U organizaciji Fonda za aktivno građanstvo Crne Gore, naš projekat “Coca-Cola podrška mladima” osvojio je specijalno priznanje ISKRA za podršku mladima.

PRESTIŽNA „ĐORĐE VAJFERT“ NAGRADA ZA „COCA-COLA PODRŠKA MLADIMA“

Kompanija Coca-Cola HBC Srbija dobitnik je nacionalne nagrade za društveno-odgovorno poslovanje "Đorđe Vajfert", koja nosi ime po jednom od naših najvećih privrednika, a koju dodeljuje Privredna komora Srbije.

COCA-COLA HBC CRNA GORA DOBILA CSR NAGRADU UNIJE POSLODAVACA CRNE GORE

U kategoriji „Briga za zajednicu“, projekat Coca-Cola podrška mladima osvojio je nagradu Unije poslodavaca.

COCA-COLA HBC PONOVO PROGLAŠENA NAJODRŽIVIJIM PROIZVOĐAČEM NAPITAKA NA SVETU

Dau Džons indeks održivosti za 2022. godinu, koji predstavlja jedno od vodećih globalnih merila u ovoj oblasti, proglasio je kompaniju Coca-Cola HBC za najodrživijeg proizvođača napitaka na svetu, nakon što se njen rezultat popravio za šest poena u odnosu na prošlu godinu, na rekordnih 93 od mogućih 100 poena. 

“VLASINA – ČISTA LJUBAV” DOBILA NAGRADU ŠAMPIONI ODRŽIVOSTI

Naš projekat „Vlasina – čista ljubav“ dobio je nagradu „Šampioni održivosti“, koju dodeljuje Forum za odgovorno poslovanje.

COCA-COLA HBC SRBIJA DOBILA DVE PLAKETE POVODOM NACIONALNOG DANA DAVANJA

Srpski filantropski forum i Koalicija za dobročinstvo obeležili su peti po redu Nacionalni dan davanja, odajući priznanja kompanijama, organizacijama civilnog društva i medijskim kućama koji su dali najveći doprinos kampanji „Spasimo hranu, spasimo humanost”.

U palati Srbija obeležena je petogodišnjica inicijative „1000 ŽENA"

U PALATI SRBIJA OBELEŽENA JE PETOGODIŠNJICA INICIJATIVE „1000 ŽENA", TOKOM KOJE JE OBEZBEĐENO PREKO 22.000 SATI RADNOG ANGAŽOVANJA ZA STOTINE ŽENA SA SELA KROZ PROGRAME EKONOMSKOG OSNAŽIVANJA. 

COCA-COLA HBC Srbija dobitnik priznanja “DOBROČINITELJ” za 2022. godinu

Cilj akcije Dobročinitelj, koju sprovodi Udruženje Moja Srbija, jeste podsticanje organizacija i pojedinaca u Srbiji da ulažu u razvoj zajednice u kojoj žive i rade, da čuvaju životnu sredinu, kao i da pomažu građanima kojima je pomoć neophodna.

Punionica u Beogradu nosilac evropskog zlatnog sertifikata

Zahvaljujući postignutim rezultatima u oblasti zaštite životne sredine, kompanija Coca‑Cola Hellenic Srbija dobitnik je Zlatnog EWS (European Water Stewardship) sertifikata.

Najpoželjniji poslodavac u Srbiji za 2016

Rezultati istraživanja "Najpoželjniji poslodavac 2016" pokazuju ko su najatraktivniji poslodavci u Srbiji i šta ih čini tako zanimljivim za kandidate. 

Dve nagrade Društva Srbije za odnose s javnošću

Coca‑Cola sistem dobio je čak dve prve nagrade Društva Srbije za odnose s javnošću, u okviru 19. PRijema, izbora najboljnih PR kampanja u Srbiji.

Kompanija Coca‑Cola Hellenic Srbija prvi izbor studenata Srbije

Kompanija Coca‑Cola Hellenic Srbija prvi je izbor studenata Srbije kada je u pitanju poslovno okruženje u kome bi želeli da rade po završetku studija, pokazala je velika anketa AIESEC-a, sprovedena u saradnji sa GfK.

Coca‑Cola sistem dobitnik nagrade za korporativno volontiranje

Coca‑Cola sistem je jedan od dobitnika nagrade za korporativno volontiranje koju tradicionalno dodeljuju Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv.

Coca‑Cola sistem dobitnik priznanja "Moj izbor 2014" za društvenu odgovornost

Coca‑Cola sistem dobitnik je priznanja Moj izbor 2014 za drutvenu odgovornost za kampanju Coca‑Cola pokret za radost.