Kupci

Share

U Coca-Cola HBC kupci su ključni za način na koji poslujemo. Na desetine hiljada preduzeća prodaju naša pića. Naš primarni cilj je da budemo njihov omiljeni partner. Zbog toga za naše kupce razvijamo personalizovana rešenja, koja najbolje odgovaraju njihovim poslovnim potrebama. Verujemo u moć slušanja, kako bismo ih razumeli, i uvek delujemo tako da premašimo njihova očekivanja.


Zašto sarađivati sa kompanijom Coca‑Cola HBC Srbija i Crna Gora

Integritet proizvoda za našu kompaniju znači da u svakom trenutku možemo da ponudimo proizvode najvišeg kvaliteta i odgovorimo na potrebe kako naših kupaca, tako i potrošača. Poverenje koje imaju u naše proizvode zasniva se na našem kontinuiranom ulaganju u bezbednost i kvalitet proizvoda.

41 41

COKE ACADEMY

Kako bismo unapredili poslovanje naših kupaca, Coca-Cola HBC Srbija 2022. godine razvila je jedan novi program – Coke Academy. Coke Academy je celodnevni program sastavljen od predavanja, panela i razgovora sa kupcima, a namenjen je kupcima iz dve kategorije: malih trgovinskih radnji i HoReCa sektora. Do sada su realizovane četiri Coke Academy radionice.

Da li imate pitanja?

Ako ste kupac Coca‑Cola HBC Srbije i Crne Gore i imate pitanja za nas, želimo da čujemo od vas.
 


Info linija za kupce: 08:00-17:00

Telefon 0800 300 302 (besplatna)
E-mail [email protected]