Naša vizija, strategija i cilj

MI SMO CCHBC I PONOSNO ŽIVIMO NAŠU KULTURU

Naša svrha: OTVARAMO TRENUTKE KOJI NAS SVE OSVEŽAVAJU.

To znači da verujemo da se prava magija dešava kada se stvari otvore. Trudimo se da se stalno usavršavamo, osvežavamo način na koji radimo stvari u okviru CCHBC-a, kako bismo osnažili naše ljude da isporučuju izvrsnost i uživaju širom sveta.

Milevafoto11 Milevafoto11

Naša vizija je da budemo VODEĆI PARTNER U KATEGORIJI NAPITAKA 24/7.

NAŠA STRATEGIJA

Kako bismo ostvarili našu viziju, razvili smo strategiju - Growth story tj Naš put uspeha 2025. Osim na ambicioznim poslovnim planovima i kompanijskim vrednostima, naša strategija uspeha zasniva se na pet ključnih stubova rasta:  

Pobedom na tržištu
Gradimo nenadmašne timove kroz partnerstvo sa našim kupcima, obezbeđujući izvrsnost u svakom kanalu prodaje za prioritetne prilike za konzumaciju

Snazi našeg jedinstvenog 24/7 portfolia 
Zajedno sa našim partnerom, kompanijom Coca-Cola, nudimo najširi portfolio u industriji pića koji ima za cilj da zadovolji sve potrebe za konzumaciju potrošača, 24 satra dnevno 7 dana u nedelji.

Negovanju potencijala svojih ljudi i timova
Ulažemo u profesionalno usavršavanje naših zaposlenih i osnaživanje timova. Koristeći internacionalno iskustvo, deljenjem znanja, dobrom organizacionom kulturom, stvaramo uslove za karijerni rast i konstantno napredovanje. Upravo zato, godinama unazad smo u samom vrhu najpoželjnijih poslodavaca među mladima. 

Podsticanju rasta razvijanjem konkurentnosti i investicijama
Transformišemo se, ulažemo u inovacije i digitalizujemo naš biznis, kako bismo bili spremni za budućnost.

Osnaživanju lokalne zajednice i zaštiti životne sredine.
Nastojimo da se svojim inicijativama koje se odnose na očuvanje vodnih resursa i upravljanje otpadom, ali i osnaživanjem mladih u profesionalnim poduhvatima, potvrdimo kao lider među kompanijama koje brinu o zajednici u kojoj posluju.

NAŠE VREDNOSTI

·      KUPAC NA PRVOM MESTU

·      „MI“  JE VAŽNIJE OD „JA“

·      RADIMO ODRŽIVO

·      NEKA BUDE JEDNOSTAVNO

Milevafoto12 Milevafoto12