Negazirana pića

U negazirana pića spadaju voćni sokovi, voćni napici i čajevi, koji potrošačima pružaju vitamine, hranjive sastojke i tečnost neophodnu za potreban nivo hidracije .

Juice cartons beng stacked in a supermarket

Sokovi

Voćni sokovi i voćni napici koje proizvodimo obezbeđuju potrošačima neophodne vitamine, hranljive sastojke i tečnost koja je potrebna da se održi potreban nivo hidracije i dobar balans u životnim navikama.

Asortiman voćnih napitaka koje proizvodimo može se podeliti u sledeće kategorije:

  • Sok iz koncentrata koji se dobija nakon dehidracije voćnog soka i ponovnog dodavanja vode tokom procesa punjenja

 

  • Voćni nektar u koji se dodaju voda i različite količine šećera (zavisno od vrste voća od koje nektar potiče)

 

  • Voćni napitak, bezalkoholno piće koje sadrži različite količine voćnog soka, kao i vodu, šećer ili zaslađivače. U proseku, ovakvi napici sadrže između 5 i 12 procenata sadržaja voćnog soka. Oni mogu da budu gazirani (karbonizovani) ili negazirani.
Close up of a glass of iced tea

Nestea

Najpopularniji i najprodavaniji ledeni čaj na našem tržištu, Nestea je savršen spoj ekstrakta čaja i ukusnog voćnog soka. Breskva, limun ili šumsko voće – koja je vaša omiljena kombinacija? Kombinujući kvalitetne sastojke napravili smo recepturu čiju superiornost su već potvrdila istraživanja u nekoliko evropskih zemalja. Ovo negazirano bezalkoholno piće, bez konzervansa i veštačkih boja, unosi svežinu i dobro raspoloženje u svaki vaš dan.

Energetska pića

Energetska pića pružaju potrošačima sa aktivnim načinom života dodatnu energiju za ispunjavanje svakodnevnih obaveza.