Next

Next je jedan od najpopularnijih brendova voćnih sokova na domaćem tržištu. Bogat izbor ukusnih napitaka za celu porodicu više od 20 godina, pod sloganom „Voće pokreće”, lako osvežava, razbuđuje, ali i motiviše svoje potrošače. Next sokovi su idealni za bilo koji deo dana,  naročito za početak dana punog energije!

Takođe, neXt je uvek spreman da ponudi amabalažu modernog dizajna, inovativne ukuse i visokokvalitetne proizvode.

 

Izaberi proizvod

neXt-BRK-1L-Premium-BRESKVA_JABUKA

Next Premium

  1. O proizvodu

Dostupni ukusi su 100% narandža, 100% jabuka, 100% breskva i jabuka, 100% multivitamin i 100% jabuka, crveno grožđe, kupina i borovnica. Bez dodatog šećera.

neXt-BRK-1L-Classic-NARANDZA

Next Classic

  1. O proizvodu

Next Classic voćni nektar dostupan je u pet ukusa: narandža, jabuka, multivitamin, breskva i jabuka, kao i šumsko voće.

neXt BUCI BUCI KUCA BOBICA

Next Bući Bući

  1. O proizvodu

Voćni nektar namenjen deci. Dostupan je u sedam ukusa, sa maštovito predstavljenim životinjama na ambalaži. Kao odgovoran brend, koji je prvenstveno namenjen deci, kreira kampanje sa sadržajem u kom deca uživaju uz pomoć roditelja i na taj način se i zabavljaju i uče.

neXt LEMONADE 0,4L PET limun i zova (374x966pix)

Next Lemonade

  1. O proizvodu

U svakoj Next Lemonade boci vas očekuje osvežavajući negazirani bezalkoholni napitak sa sokom limuna sa pulpom, namenjen potrošačima koji žele zdravo prirodno osveženje za svaku priliku. Izaberite svoj omiljeni ukus: sočni limun, limun i zova, limun i nana ili limun i jagoda.

ISTRAŽI NAŠE BRENDOVE SOKOVA