Jack Daniel's

Jack Daniel's

Jack Daniel’s®, najprodavaniji viski na svetu, potiče iz najstarije registrovane destilerije Severne Amerike, destilerije Jack Daniel. Destilerija, koju je 1866. godine osnovao gospodin Jack Daniel u Linchburgu (pop. 361), u državi Tennessee, jedan je od najpoznatijih proizvođača viskija na svetu. Viski Jack Daniel’s Tennessee se pravi od najboljeg kukuruznog, raženog i ječmenog slada. Njegov prepoznatljiv karakter rezultat je prirodne fermentacije, pažljive destilacije i upotrebe vode destilerije koja ne sadrži gvožđe iz pećinskog izvora koji radi na konstantnih 56 ° F.

Izaberi proizvod

Jack-daniels_374x966

Jack Daniel's Tennessee Whiskey

  1. O proizvodu

Naš pristup je malo drugačiji, a upravo to je ono zbog čega Jack Daniel‘s ima onaj svoj upečatljivi šmek. Viski omekšavamo kroz ugalj, kap po kap, posle čega  ga puštamo da odleži u bačvama koje sami ručno pravimo. A ne pridržavamo se nikakvog kalendara. Naš Tennessee Sippin’ viski je spreman tek kada naši degustatori to kažu. 

 

Jack-daniels_single-barrel-select_374x966

Jack Daniel's Single Barrel

  1. O proizvodu

Držimo se najviših kriterijuma prilikom izrade i selekcije Jack Daniel’s Single Barrel viskija. Naime, na svakih sto bačvi izdavajamo samo jednu za sazrevanje na najvišim policama svojih kačara, gde se boja i ukus, zbog drastičnih promena temperature, još više produbljuju. Svaka bačva se ručno odabira zbog jedinstvene arome i impozantnog ukusa, kao i nota nagorelog hrasta, vanile i karamele. Proizvodnja viskija kao što je Single Barrel nije lak posao. Ali nama lako nikada nije ni bilo interesantno.

 

Jack_daniels_gentleman_jack_374x966

Gentleman Jack

  1. O proizvodu

Baš kao Jack Daniel’s Tennessee, ovaj odmereni viski odlikuju raskošni tragovi vanile, karamele i badema. Izuzetno klizak Tennessee viski sa višeslojnim, izdašnim ukusom i rafiniranom završnicom. Ovo je prvi viski u svetu koji se dva puta omekšava, zbog čega je maksimalno gladak.

 

Jack-daniels_Tennessee-honey_374x966

Jack Daniel's Tennessee Honey

  1. O proizvodu

Jack Daniel’s Tennessee Honey je mešavina viskija Jack Daniel’s Tennessee i jedinstvenog mednog likera koji sami pravimo, a rezultat je unikatan, neponovljiv Jack Daniel‘s ukus. Uz primese meda i prirodnu obradu, Jack Daniel’s Tennessee Honey zaista predstavlja nešto posebno.